Container 1 - Header afbeelding

Wie zijn wij?

3 Techniek is in 2022 ontstaan uit een fusie tussen Maas Totaal Installateur (werktuigbouwkunde) en Installatiebedrijf Okhuijsen (elektrotechniek). Ze deelden al jaren het pand van waaruit zij werkzaam zijn en werkten veel samen. Door de bedrijven samen te voegen wordt er een efficiëntieslag gemaakt en wordt de administratie vereenvoudigd. Wij werken hoofdzakelijk voor woningcorporaties en aannemers, en verzorgen o.a. installatietechniek bij mutaties in huurwoningen.

Liefde voor techniek

Onze organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en we hebben een flexibele instelling. Hierdoor bieden wij altijd de juiste kwaliteit die bij de situatie past. Klanttevredenheid, service en betrouwbaarheid zijn een paar speerpunten die bij ons hoog in het vaandel staan. Onze vakbekwame medewerkers hebben liefde voor het vak, denken mee en hebben een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Wij combineren vakkennis en ervaring met de beste materialen, zodat wij minimaal twee jaar garantie geven op al ons installatiewerk.

Certificering en lidmaatschap

Wij zijn lid van Techniek Nederland, InstallQ en zijn een SBB erkend leerbedrijf. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, omdat wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers zeer belangrijk vinden. Daarnaast zijn we BRL6000 en BRL100 gerectificeerd. Ook vinden wij het belangrijk dat al het vrijgekomen afval en restmaterialen zo milieuvriendelijk als mogelijk worden afgevoerd en waar mogelijk worden hergebruikt.